W czwartek 9 października uczniowie klasy 2 c podczas zajęć z techniki „zabrali się za poważne gotowanie”. Do tych zajęć przygotowywali się przez cały tydzień. Na samym początku tygodnia była pogadanka ze szkolną higienistką o zdrowej żywności, a potem cykl lekcji pod hasłem „Kuchenne tajemnice.” Wreszcie założyli fartuchy, rozłożyli obrusy, powyciągali deseczki i noże, a potem zaczęli kroić, smarować oraz pięknie dekorować warzywami kanapki. Było smacznie, kolorowo i zdrowo.
Archiwum
Wpisy 2013-2014
Wpisy 2014-2015
Wpisy 2015-2016
Wpisy 2016-2017
Wpisy 2017-2018
Wpisy 2018-2019
Wpisy 2019-2020
Wpisy 2020-2021
Wpisy 2021-2022
Wpisy 2022-2023
Galeria 2013-2014
Galeria 2014-2015
UNICEF 2008-2015
UNICEF 2015-2016
UNICEF 2016-2017
UNICEF 2017-2018
UNICEF 2018-2019
Doradca metodyczny 2013-2014
Doradca metodyczny 2014-2016